marți, 19 februarie 2013

Cum poti avea un corp de invidiat

   
     Stim cu toti ca noi femeile oricum am arata nu am fi multumite. Bine aici ma refer la toate femeile care vor sa arate bine. Trebuie sa tinem cont insa si de un aspect foarte important, oricate kilograme am avea, daca noi ne simtim foarte bine in pielea noastra asta este ceea ce conteaza. Nu trebuie sa ne schimbam, doar sa facem pe placul altora, ci daca ne dorim acest lucru sa-l facem doar pentru noi.

    Multe femei care au o silueta de apreciat nu se multumesc cu acest lucru vor si mai mult. Altele insa, nu vor decat sa se mentina, ceea ce inseamna ca sunt multumite de fizicul lor.  Ei bine ne putem mentine insa si fara a ne imprieteni cu diete riguroase. Stiu pe unele ne sperie cuvantul ,,dieta", ne face sa ne gandim daca vom face fata acestei incercari????  Vom putea renunta la anumite mancaruri??? alimente???
  
    Nu trebuie sa ne speriem  putem sa avem un corp de invidiat fara a face toate acestea. Cum??? Doar respectand cateva indicatii.

    Un pas catre aceasta dieta - un cuvant prea sever as putea spune - este acela de a manca mai mult, deoarece, facand acest lucru, veti fi satule  mai mult timp, bine.. nu trebuie sa lipseasca din alimentatie fructele proaspete...mancati cat puteti de multe. Atentie insa, renuntati la grasimi...Cred ca va ganditi... doar atat??? da, doar atat, in ceea ce priveste mancarea.

     Atunci cand mancati faceti bine si taiati preparatele cu un cutit, deoarece astfel veti doza zilnic portia de mancare. Nu mancati in fata televizorului sau a altceva care sa va distraga atentia concentrati-va doar asupra mancarii si savurati-o atunci cand mancati. Ascultati in acelasi timp muzica jazz, deoarece aceasta va va relaxa si va va indemna sa manancati mai putin.

   Un lucru foarte important este sa nu sariti peste mese. Pentru ca, astfel veti fi tentati sa consumati dulciuri...Consumati apa rece ca gheata va va accelara metabolismul si astfel organismul va consuma caloriile pt a aduce apa la o temperatura rezonabila, inainte de procesare. Facand toate acestea alaturi de  un sport regulat vei constata cum kilogramele tale vor disparea  vazand cu ochii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu